INSTRUKCJA PRZYGOTOWANIA DAŃ
Dziękujemy za złożone zamówienie.
Postępuj zgodnie z instrukcją i ciesz się smakiem przygotowanych dań!
WAŻNE. Nasze produktu powstają z naturalnych składników, bez użycia konserwantów.
Otrzymane zamówienie należy przechowywać w lodówce (3-6 °C).
JAK ODGRZAĆ PIEROGI lub MINI PIEROGI:
- do osolonej, gotującej się wody wrzuć pierogi
- pierogi tradycyjne gotuj na średnim ogniu 2-3 minuty
- mini pierożki gotuj na średnim ogniu 1-2 minuty
- INNA OPCJA: odsmaż na patelni na złoty kolor
JAK PODGRZAĆ DANIA MIĘSNE:
- nagrzej piekarnik do 90 stopni
- potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
- bażant | gęś | kaczka przed pieczeniem przekrój na pół lub poporcjuj na mniejsze porcje
CZAS PODGRZANIA:
- bażant: 40 minut
- gęś: 60 minut
- kaczka: 45 minut
- dania główne: noga z kaczki | policzki wołowe | roladka z kurczaka | roladka z cielęciny | pierś z kurczaka | karczek wieprzowy | zrazy z jelenia | polędwiczki wieprzowe | duet z kaczki: 25 minut
JAK PODGRZAĆ DANIA RYBNE:
- nagrzej piekarnik do 90 stopni
- potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
- CZAS PODGRZANIA: 25 minut
JAK PODGRZAĆ DANIA WEGETARIAŃSKIE/BEZGLUTENOWE:
- nagrzej piekarnik do 90 stopni
- potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
- CZAS PODGRZANIA: 25 minut
JAK PODGRZAĆ ZESTAW DZIECIĘCY:
- nagrzej piekarnik do 90 stopni
- potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
- CZAS PODGRZANIA: 25 minut
Masz wątpliwości, zadzwoń: + 48 85 67 56 615/618